Εύκολο λιοντάρι face painting σχέδιο για παιδιά

λιοντάρι face painting

Το λιοντάρι είναι απ’ τα πιο δυνατά και επιβλητικά ζώα. Τα παιδιά δείχνουν ν’ αγαπάνε πολύ τα λιοντάρια και σίγουρα σ’ αυτό έχει βοηθήσει και το Lion King! Αν ρωτήσεις ένα παιδί ποιο είναι το αγαπημένο του ζωάκι, κατά πάσα πιθανότητα ένα απ’ τα πρώτα που θα του έρθουν στο μυαλό είναι το λιοντάρι. Έτσι, λοιπόν, σήμερα θα μάθεις πώς να φτιάξεις ένα εύκολο λιοντάρι face painting σχέδιο για να κάνεις χαρούμενο το παιδί σου!

Τα υλικά για το λιοντάρι face painting:
Πώς θα φτιάξεις το λιοντάρι face painting;
  1. Το πρώτο βήμα είναι να φτιάξουμε τη βάση του σχεδίου μας. Χρησιμοποιούμε το σφουγγάρι και το κίτρινο χρώμα και σχεδιάζουμε το πρόσωπο του λιονταριού, το οποίο ιδανικά θέλουμε να πιάνει απ’ τη μέση του μάγουλου μέχρι πάνω απ’ τα μάτια. Μπορούμε να το κάνουμε και full face εάν θέλουμε.
  2. Ανακατεύουμε το λευκό με το κίτρικο και περνάμε την περιοχή κάτω απ’ τα μάτια που θέλουμε να είναι πιο φωτεινά, καθώς και τη μουσούδα του λιονταριού γύρω απ’ το στόμα μας.
  3. Ανακατεύουμε το πορτοκαλί με το κίτρινο και περνάμε με το σφουγγαράκι τις περιοχές όπου στην αρχή βάψαμε κίτρινες ώστε να δώσουμε περισσότερη ένταση.
  4. Με το μαύρο και το χοντρό πινέλο κάνουμε το τρίχωμα του λιονταριού περιμετρικά στο πρόσωπό μας.
  5. Με το λεπτό πινέλο και το μαύρο χρώμα σχηματίζουμε τα μουστάκια και βάφουμε μαύρα τα χείλη.
  6. Δεν ξεχνάμε να βάψουμε επίσης μαύρη τη μυτούλα και να σχεδιάσουμε τυχόν άλλες λεπτομέρειες που θέλουμε στο πρόσωπο!

Δες εδώ πώς θα κάνεις έναν παπαγάλο, ένα σκυλάκι καθώς και μια γάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *