Εύκολο μίμος face painting για μικρούς και μεγάλους

μίμος face painting

Έχει εμπνεύσει πάρα πολλούς χαρακτήρες κι έχει γράψει τη δική του ιστορία. Ο μίμος είναι μια αγαπημένη φιγούρα μικρών και μεγάλων. Το μίμος face painting σχέδιο είναι ένα πανεύκολο look που μπορείς να φτιάξεις με απλά υλικά και λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες!

Ο χρόνος στο σπίτι μπορεί να περάσει υπέροχα παίζοντας με τα χρώματα μαζί με το παιδί και ζωγραφίζοντας στο πρόσωπό του αγαπημένους του χαρακτήρες.

Το highlight του συγκεκριμένου μακιγιάζ είναι το ότι τονίζει μ’ έναν μοναδικό, δραματικό τρόπο τις εκφράσεις του προσώπου και δημιουργεί μια πολύ χαρακτηριστική μορφή σε κάθε πρόσωπο.

Μην περιμένεις άλλο, πάρε τα χρώματα και τα πινέλα και ξεκίνα τώρα να φτιάχνεις αυτό το συναρπαστικό face painting σχέδιο!

Tι υλικά θα χρειαστείς για το μίμος face painting σχέδιο:
Πώς θα φτιάξεις το μίμος face painting σχέδιο;
  1. Ξεκινάμε με το σφουγγάρι και το λευκό χρώμα, με το οποίο καλύπτουμε όλο το πρόσωπο. Περιμετρικά αφήνουμε ένα μικρό κενό.
  2. Με το πινέλο και το μαύρο χρώμα κάνουμε ένα έντονο περίγραμμα γύρω απ’ τα μάτια.
  3. Στο ένα μάτι προεκτείνουμε τις γραμμές και κάθετα, προς τα πάνω και προς τα κάτω.
  4. Στο άλλο μάτι, μπορούμε να ζωγραφίσουμε ένα μικρό δάκρυ.
  5. Πάνω απ’ τα κανονικά φρύδια, ζωγραφίζουμε δύο άλλα, “λυπημένα” φρύδια.
  6. Βάζουμε λίγο κόκκινο στα μάγουλα και βάφουμε και τα χείλη κόκκινα, ενώ μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο μαύρο στο κέντρο.

Διάβασε ακόμα μυστικά για το πώς να κάνεις το παιχνίδι με τη ζωγραφική προσώπου ασφαλές, πώς να απασχοληθεί το παιδί σου δημιουργικά με ζωγραφική προσώπου, αλλά και συμβουλές για νέους facepainters.

Photo: Freepik

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *