Εύκολος Αϊ- Βασίλης face painting

Αϊ- Βασίλης face painting

Ο Αϊ- Βασίλης και τα ξωτικά- βοηθοί του τρέχουν και δεν φτάνουν για να προλάβουν να μοιράσουν χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου! Εάν είστε ανάμεσα σε εκείνους που ο κύριος με τη λευκή γενειάδα και την κόκκινη στολή είναι ο αγαπημένος σας, τότε ο Αϊ- Βασίλης face painting είναι για εσάς!

Μαζέψτε όλη τη χριστουγεννιάτικη διάθεσή σας, πάρτε χρώματα και πινέλα και καθίστε αναπαυτικά για να βαφτείτε! Το σχέδιο που σας προτείνουμε είναι σε ένα συγκεκριμένο σημείο του προσώπου, αλλά ο Αϊ- Βασίλης face painting μπορεί να γίνει και σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Αϊ- Βασίλης face painting: Τα υλικά:
Πώς θα φτιάξετε το σχέδιο;
  1. Ξεκινάμε απ’ τα βασικά περιγράμματα. Για να σχηματίσουμε τον Αϊ- Βασίλη πάνω απ’ το φρύδι μας, κάνουμε έναν κύκλο, του οποίου το κάτω μέρος θα πρέπει να ακουμπάει στο πάνω μέρος του φρυδιού μας.
  2. Στη συνέχεια, κάνουμε στις δύο κάτω άκρες του κύκλου δύο πιο μικρούς κύκλους, που είναι τα χέρια του Αϊ- Βασίλη.
  3. Σχηματίζουμε τα μαλλιά του Αϊ- Βασίλη και από πάνω τον σκούφο του!
  4. Τέλος, κάνουμε τα μάτια, τα φρύδια και τη μύτη του Αϊ- Βασίλη.
  5. Αφού καθαρίσουμε το πινέλο απ’ το μαύρο χρώμα, το περνάμε απ’ το λευκό και χρωματίζουμε τα μαλλιά του, τη φουντίτσα στον σκούφο του και τα μάτια του, ενώ μπορούμε να κάνουμε κάποιες καμπυλωτές γραμμές λευκές και μαύρες στο μάγουλο μας για να φαίνεται πιο πλούσιο το σχέδιό μας.
  6. Με το κόκκινο χρωματίζουμε τον σκούφο και τα χέρια του Αϊ- Βασίλη.
  7. Μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι άλλα χριστουγεννιάτικα στοιχεία θέλουμε στο πρόσωπό μας!
Αϊ- Βασίλης face painting

Δείτε εδώ πώς θα κάνετε χιονάνθρωπο στο πρόσωπό σας, εδώ πώς θα φτιάξετε γρήγορο ελάφι και εδώ πώς θα κάνετε έναν πιγκουίνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *