Φέτος μεταμορφωνόμαστε στον πιο εύκολο και γρήγορο Αϊ Βασίλη

Η αγαπημένη μας περίοδος του χρόνου είναι και πάλι εδώ και ειδικά για τους face painters είναι μια πολύ δημιουργική φάση. Παίρνοντας έμπνευση απ’ τα Χριστούγεννα μπορούμε να φτιάξουμε πολλά διαφορετικά σχέδια, όμως, όλα ξεκινάνε απ’ το σχέδιο face painting Αϊ Βασίλης.

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι για παιδιά αλλά και ενήλικες και είναι αρκετά απλό. Αν είσαι αρχάριος δεν θα δυσκολευτείς, ενώ εάν έχεις μεγαλύτερη εμπειρία μπορείς να βάλεις τη δική σου “πινελιά” και να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το face painting Αϊ Βασίλης:

Πώς θα φτιάξεις το face painting Αϊ Βασίλης;

  1. Ανακατεύουμε λίγο κόκκινο και χρυσό για να δημιουργήσουμε μια ρόδινη λάμψη στα μάγουλα και την άκρη της μύτης. Μην ξεχνάς ότι στον Βόρειο Πόλο έχει πολύ κρύο!
  2. Στη συνέχεια, με το λευκό χρώμα και το σφουγγάρι δημιουργούμε τη γενειάδα, ενώ απλώνουμε λευκό και πάνω απ’ τα φρύδια μας για να δημιουργήσουμε το λευκό χνούδι που έχει ο σκούφος του Αϊ Βασίλη.
  3. Με το κόκκινο και το σφουγγάρι φτιάχνουμε τον σκούφο στο μέτωπο. Ο σκούφος πρέπει να φτάνει μέχρι το μάγουλο. Στην άκρη του σκούφου βάφουμε με λευκό χρώμα.
  4. Με το μαύρο χρώμα και ένα πινέλο φτιάχνουμε τις απαραίτητες σκιές για να φαίνεται πιο ρεαλιστικός ο σκούφος.
  5. Παίρνουμε το πινέλο και το λευκό χρώμα και κάνουμε περιγράμματα σε όλα τα σημείαν που έχουμε βάψει λευκά, δηλαδή τη γενειάδα, τα φρύδια και την άκρη του σκούφου.
  6. Με το μαύρο χρώμα και το λεπτό πινέλο μπορούμε να σχηματίσουμε και τα χαρακτηριστικά γυαλιά του Αϊ Βασίλη!
  7. Είσαι έτοιμος να μοιράσεις τα δώρα!

Δες ένα ακόμα σχέδιο Αϊ Βασίλη, πώς να φτιάξεις πιγκουίνο, ελάφι αλλά και χιονάνθρωπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *