Ο πιο εύκολος χιονάνθρωπος στο πρόσωπό σας!

Χιονάνθρωπος face painting

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει χιόνια, αλλά σίγουρα τα ονειρευόμαστε! Ο χιονάνθρωπος face painting είναι απ’ τα αγαπημένα σχέδια των παιδιών και μάλιστα αρκετά εύκολο να το φτιάξετε.

Λευκό, μαύρο, πορτοκαλί, κόκκινο και μπλε είναι τα βασικά χρώματα που θα χρειαστείτε ή απλά μια παλέτα που να τα περιέχει! Συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα υλικά και ξεκινήστε τη ζωγραφική!

Χιονάνθρωπος face painting: Τι θα χρειαστείτε;

Πώς θα φτιάξετε τον χιονάνθρωπο face painting;

  1. Ξεκινάμε σχηματίζοντας το περίγραμμα απ’ τον χιονάνθρωπο στο κέντρο του μετώπου μας με το πινέλο και το μαύρο χρώμα. Κάνουμε δύο κύκλους, τον ένα πάνω στον άλλον, με τον κάτω -που θα είναι το σώμα του χιονάνθρωπου- να είναι λίγο πιο μεγάλος. Σχηματίζουμε και το καπέλο με μαύρο χρώμα.
  2. Στη συνέχεια, περνάμε το πινέλο για one stroke σχέδια απ’ το cake με το μπλε και το λευκό και χρωματίζουμε όλο το μέτωπό μας, μέχρι το ύψος των φρυδιών, εκτός απ’ την περιοχή όπου έχουμε ζωγραφίσει τον χιονάνθρωπο.
  3. Εάν δεν έχουμε one stroke παλέτα, μπορούμε να περάσουμε το σφουγγάρι μας πρώτα απ’ το λευκό και να χρωματίσουμε το μέτωπό μας και στη συνέχεια απ’ το μπλε για να έχουμε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.
  4. Με το λευκό χρώμα και το σφουγγάρι χρωματίζουμε το σώμα και το κεφάλι του χιονάνθρωπου.
  5. Με το πινέλο και το μαύρο κάνουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ενώ με το πορτοκαλί σχεδιάζουμε τη μύτη- καρότο. Με το κόκκινο χρώμα σχεδιάζουμε το κασκόλ του!
  6. Με το πινέλο και το λευκό, κάνουμε νιφάδες χιονιού στο μέτωπό μας.
  7. Τέλος, βάζουμε μπλε glitter πάνω στο καπέλο του χιονάνθρωπου!
  8. Εάν θέλουμε, μπορούμε να κάνουμε καμπυλωτές γραμμές στους κροτάφους μας, με το μπλε και το λευκό one stroke ώστε έχουμε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

    *Tip! Μπορούμε να ολοκληρώσουμε το look μας αγοράζοντας μια στολή χιονάνθρωπο!

Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε γρήγορο ελάφι στο πρόσωπο του παιδιού σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *