Σχέδιο face painting παγώνι με συνδυασμό χρωμάτων!

face painting παγώνι

Ένα από τα αγαπημένα μας ζώα είναι το παγώνι. Δεν είναι να απορείς γιατί, αφού έχει όλα αυτά τα πανέμορφα χρώματα στα πούπουλά του. Έτσι αποφασίσαμε να το ζωγραφίσουμε και φυσικά να σου πούμε ακριβώς τι χρησιμοποιήσαμε, με ποιο τρόπο και με ποια σειρά. Το καλύτερο είναι ότι στον κόσμο της ζωγραφικής δεν υπάρχει σωστό ή λάθος χρώμα, οπότε ζωγράφισέ το όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι! Δες παρακάτω τα βήματα για να φτιάξεις το face painting παγώνι.

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το face painting παγώνι είναι:
Τα βήματα που θα ακολουθήσεις για το face painting παγώνι είναι:
  1. Διάλεξε τον συνδυασμό χρωμάτων που θέλεις να έχει το παγώνι σου, εμείς επιλέξαμε το μπλε φούξια για τα φτερά. Πάρε το πινέλο για τα one stroke σχέδια, βούτηξέ το στο νερό και κάθετα προς τα πάνω και έπειτα προς τα κάτω στα χρώματα που επέλεξες.
  2. Για να ζωγραφίσεις τα φτερά, κράτα κάθετα το πινέλο, ακούμπα το στο πρόσωπο σου χωρίς να το πιέσεις έτσι ώστε να σχηματίσει μόνο μία γραμμή. Έτσι όπως είσαι τώρα, πάτα το καμπυλωτά προς τα δεξιά και επανάλαβε προς τα αριστερά.
  3. Ζωγράφισε τώρα και τα υπόλοιπα φτερά γεμίζοντας και το εσωτερικό τους με χρώμα αν έχει κάπου μείνει κενό.
  4. Για να φτιάξεις το κεφάλι, θα επιλέξεις πάλι δύο χρώματα. Εμείς διαλέξαμε το φούξια και το κίτρινο.
  5. Με το ίδιο πινέλο, αφού το ξεπλύνεις καλά, θα κάνεις την ίδια κίνηση με το βήμα 1 με τη μόνη διαφορά ότι θα ξεκινήσεις από το φρύδι σου. Τραβώντας προς τα πάνω το πινέλο θα σχεδιάσεις τον λαιμό από το παγώνι και θα το κλείσεις κυκλικά για το κεφάλι. Με το ίδιο πινέλο και χρώμα θα τραβήξεις τις γραμμές που είναι κάτω από το μάτι στη φωτογραφία για την ουρά.
  6. Τώρα θα φτιάξεις το ράμφος με λευκό χρώμα και με το πινέλο Νο1. Σκέψου ότι πρέπει να κάνεις ένα μικρό τρίγωνο. Με το ίδιο πινέλο έπειτα θα τραβήξεις μία μικρή γραμμή για το μάτι και θα κάνεις και τις λεπτομέρειες στο περίγραμμα.
  7. Στη συνέχεια, θα πάρεις το μπλε χρώμα επίσης με το πινέλο Νο1 και θα κάνεις το περίγραμμα και αχνά τις γραμμές πάνω από το κεφάλι.
  8. Επόμενο βήμα είναι να φτιάξεις τα μικρά πέταλα με το πινέλο Νο3. Εμείς βάλαμε λευκό στη βάση και στη μύτη του πινέλου μπλε. Η κίνηση για να σχηματίσεις το πέταλο είναι να ακουμπήσεις πρώτα τη μύτη και κρατώντας τη σταθερή να ακουμπήσεις σιγά σιγά όλη τη βάση του πινέλου.
  9. Επαναλαμβάνεις το ίδιο με όποια χρώματα θες με το πινέλο Νο5 για το μεγάλο λουλούδι στο πλάι και τα πέταλα μέσα στα φτερά.
  10. Τέλος, βάφεις τα χείλη με όποιο χρώμα θες! Εμείς χρησιμοποιήσαμε το πινέλο Νο3, περάσαμε το μπλε και το φωτίσαμε με λίγο άσπρο.

Είσαι έτοιμος/η να σχεδιάσεις το δικό σου παγώνι!

face painting παγώνι
Instagram account: @maria.papadopoulou.fp

Δες ακόμα πώς θα κάνεις μια εντυπωσιακή one stroke πεταλούδα, διάβασε το άρθρο μας με συμβουλές για τα βασικά χρώματα, καθώς επίσης και το πώς να απολυμαίνεις σωστά τα χρώματα και τον εξοπλισμό για την ζωγραφική προσώπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *