Τρόποι παραγγελίας

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε με τους παρακάτω τρόπους:

Παραγγελία ONLINE στο www.facepainting.gr

Βάλτε στο καλάθι αγοράς τα προϊόντα που επιθυμείτε και ολοκληρώστε την παραγγελία σας on line. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη! Θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, καθώς και e-mail με όλες τις πληροφορίες της αποστολής. Παρακαλούμε ελέγχετε την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές χωρίς να χρειάζεται να κάνετε υποχρεωτικά εγγραφή

Παραγγελία ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στο 6980 933 317 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 έως 15:00)

Εάν βρήκατε το προϊόν που επιθυμείτε και δεν θέλετε να κάνετε ηλεκτρονικά την αγορά, μπορείτε να μας καλέσετε Δευτέρα με Παρασκευή, 9:00- 21:00 και Σάββατο 10:00 έως 15:00 στο 6980 933 317 και να μας δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Παραγγελία με EMAIL στο  facepainting.gr@gmail.com

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με mail στο facepainting.gr@gmail.com. Μην ξεχάσετε εκτός από τα προϊόντα που επιθυμείτε να σας στείλουμε, να μας γράψετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας. (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Με όποιον τρόπο και να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ταχύτερα!