Τρόποι πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Facepainting.gr, έχουμε εξασφαλίσει όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτόν που εσείς επιθυμείτε.

Αντικαταβολή (Μετρητά κατά την παράδοση)

Ολοκληρώστε την αγορά σας και επιλέξτε να πληρώσετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Το συνολικό ποσό πληρωμής αναγράφεται στο email με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με επιπλέον κόστος 1,90€ και υπολογίζεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την επιλογή της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Πιστωτική Κάρτα

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Τραπεζική κατάθεση

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς για να κάνετε την πληρωμή της παραγγελίας σας.

  • Τράπεζα Alpha
  • ΙΒΑΝ: GR3901401350135002002023040
  • Όνομα δικαιούχου: Ποζιόπουλος Ευστάθιος

Στην αιτιολογία της κατάθεσής σας παρακαλούμε να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας.

Αμέσως μετά την κατάθεση καλέστε μας για επιβεβαίωση στo τηλέφωνo 6946703955 ή στείλτε μας email στην διεύθυνση facepainting.gr@gmail.com το αντίγραφο της κατάθεσης.

Για να προχωρήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιβεβαιωθεί πρώτα η πληρωμή της από το λογιστήριο μας, γι’ αυτό για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο facepainting.gr@gmail.com.