Βήμα- βήμα ο πιο εύκολος πιγκουίνος στο πρόσωπό σας!

Πιγκουίνος face painting

Ο καιρός είναι ψυχρός και η έμπνευσή μας επηρεάζεται! Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να σας δείξουμε ένα άκρως χειμωνιάτικο face painting look που ταιριάζει τέλεια σε μικρούς, αλλά και σε μεγάλους! Πιγκουίνος face painting look με τα πιο εύκολα βήματα.

Προμηθευτείτε με τα κατάλληλα υλικά, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, καθίστε αναπαυτικά και αρχίστε να ζωγραφίζετε στο πρόσωπο του παιδιού ή ακόμα και στο δικό σας!

Πιγκουίνος face painting: Τα υλικά:
Πώς θα φτιάξετε το σχέδιο;
  1. Ξεκινάμε σχηματίζοντας τον πιγκουίνο με τη βοήθεια του μέτριου πινέλου και του λευκού χρώματος.
  2. Φτιάχνουμε ένα μεγάλο οβάλ στο μάγουλό μας, το σώμα δηλαδή του πιγκουίνου.
  3. Στη συνέχεια, με το μαύρο και με προσεκτικές κινήσεις κάνουμε ένα χοντρό περίγραμμα γύρω απ’ το λευκό, το οποίο θα μας καθοδηγήσει στο να φτιάξουμε το υπόλοιπο σώμα του, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
  4. Σχηματίζουμε, λοιπόν, το κεφάλι και τα φτερά του πιγκουίνου, ενώ δεν ξεχνάμε να βάλουμε τα μάτια του, να σχηματίσουμε το περίγραμμα του ράμφους του και των ποδιών του.
  5. Περνάμε το πινέλο μας απ’ το πορτοκαλί της one stroke παλέτας και χρωματίζουμε το ράμφος και τα πόδια.
  6. Στη συνέχεια, περνάμε το one stroke πινέλο απ’ το cake με το μπλε και το λευκό, και κάνουμε μια κυρτή γραμμή κάτω απ’ τον πιγκουίνο, σαν να «στέκεται» πάνω της ο πιγκουίνος.
  7. Μπορούμε εάν θέλουμε να κάνουμε και κάποιο σχέδιο στον κρόταφό μας για να υπάρχει περισσότερο χρώμα και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
  8. Κάνουμε λευκές χιονονιφάδες σε διάφορα σημεία στο μάγουλό μας, για τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τα αντίστοιχα stencils.
  9. Τέλος, βάζουμε μπλε glitter στις περιοχές όπου βάλαμε μπλε κι είμαστε έτοιμοι!
πιγκουίνος face painting

Δείτε εδώ πώς θα κάνετε χιονάνθρωπο στο πρόσωπό σας και εδώ πώς θα φτιάξετε γρήγορο ελάφι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *